Μάγκυ Τσιοπελάκη

Σπούδασα Εικονογράφος-Σκιτσογράφος στα Ι.Ι.Ε.Κ. Intergraphics και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ζωγράφιζα πάνω σε χαρτιά, τοίχους , τραπέζια και γενικότερα όπου έβρισκα.
Τα πάντα γύρω μου αποτελούν πηγή έμπνευσης για μένα.
Μπορώ να δημιουργήσω μια ολόκληρη ιστορία δίνοντας μου κάποιος μια λέξη ή μια πρόταση ή μια εικόνα. Ανάλογα με τα ερεθίσματα που θα εκλάβω από αυτό που θα δω ή θα ακούσω μπορώ να βγάλω πολλά εναλλακτικά storyboard έτσι ώστε άμα δεν μου αρέσει κάτι στην πορεία να μπορώ να το αλλάξω ή να το διορθώσω.
Πάντα ό,τι φτιάχνω, είτε είναι μια εικόνα είτε ένα μονοσέλιδο comic, έχει αρχή - μέση – τέλος, έχει θέμα και ο κάθε χαρακτήρας που δημιουργώ έχει το δικό του ξεχωριστό ιστορικό. Δεν σχεδιάζω τίποτα στην τύχη ή απλά για να σχεδιάζω κάτι.
Όλα έχουν την δικιά τους σημειολογία, από τα χρώματα που θα διαλέξω να χρησιμοποιήσω μέχρι την στάση του σώματος που θα διαλέξω να έχει ο χαρακτήρας μου και από το τι θα φοράει μέχρι και το όνομα.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το πορτφόλιο μου εδώ :

Behance
Facebook . DeviantartΧρησιμοποιούμε cookies μόνο για στατιστικούς λόγους (google analytics). Δεν συλλέγουμε κανένα προσωπικό δεδομένο.
ΕΝΤΑΞΕΙ